wij schreven al ruim 2.500 documenten

Deze ondernemers gingen jou onder andere voor

“Ik wil je graag heel (heel!!!) erg bedanken voor je masterclass. Wat heb je er ontzettend veel werk in gestopt en wat tof dat je je kennis op deze manier deelt met ons. Ik heb er veel aan gehad en antwoorden gevonden op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Als ondernemer is de juridische wereld vaak een lastige en jouw info is echt ontzettend waardevol geweest!”

Inge – Kunstenares

“Met de algemene voorwaarden van Sharon heb ik het gevoel dat alles gedekt is. De online communicatie + kennis van Sharon zorgen ervoor dat je snel to the point kunt komen en alles goed wordt belicht. Ook is het fijn dat de voorwaarden zijn opgesteld vanuit mijn toekomstige doelen, zodat ze voorlopig nog mee kunnen”.

Eve – PR-strategisch agentschap

“Sharon heeft ons enorm geholpen met het opstellen van onze algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiestatement. Het was prima om eerst haar masterclasses te volgen. Wij vonden de masterclasses enorm verhelderend en Sharon kan de  -voor ons- ingewikkelde materie goed in een simpele taal beschrijven. Ook is ze enorm snel met reageren en is het contact laagdrempelig en goed. Wel volledig online, maar dat werkte voor ons juist prettig. Zeker een aanrader dus!”

Maureen – Appontwikkelaar

“De algemene voorwaarden die Sharon heeft opgesteld, geven me gemoedsrust. Ze heeft in heldere taal precies verwoord wat ik in mijn hoofd had. Bij zoveel zinnen dacht ik ‘oh ja, wat goed!’. Ik kan nu vol vertrouwen de volgende stappen zetten”.

Joyce- Merkstrateeg

Zeer goede service zonder poespas. Ik heb de samenwerking met Sharon als erg prettig ervaren. Nadat ik mij eerder zelfstandig in de juridische kant van mijn onderneming probeerde te verdiepen, zag ik door de bomen het bos niet meer. Na het inroepen van de hulp van Sharon werd alles duidelijk en overzichtelijk. Ik weet wat er in mijn algemene voorwaarden staat, ik begrijp het en het belang ervan. Zelfs na het opstellen van de documenten helpt Sharon met wat er verder moet gebeuren. Door de vragen die Sharon stelt heb ik ook voor mijzelf meer helderheid gekregen in het werkproces van mijn bedrijf. De door Sharon opgestelde documenten voelen als een stevig fundament voor mijn bedrijf – en dat was mij alleen nooit gelukt.

Annicka – Virtual Assistant

“Ik had voorheen al documenten op laten stellen voor een paar euro, maar ik voelde mij hier gewoon niet zeker over. Het was niet persoonlijk genoeg en een aantal dingen waren niet relevant. Dus ik dacht: nu moet het opnieuw en in een keer goed en dacht eigenlijk meteen aan Sharon. Alles verliep soepel en snel en wanneer ik vragen had kon zij mij precies uitleggen hoe het zat, waardoor ik nog meer zekerheid kreeg. Nu heb ik alle documenten die ik nodig heb en kan ik vol vertrouwen ondernemen”.

Louella – Personal trainer

“Sharon doet mij denken aan de uitspraak ‘talk the talk, walk the walk’. Vanaf het begin tot eind is zij ontzettend helder in haar communicatie, waardoor er geen twijfel kan ontstaan waarvoor je bij haar aanklopt. Ze reageert snel, is secuur en bezit over een nodige dosis humor. Ze weet zware kost begrijpelijk te maken. Dit laat ze niet alleen op Instagram zien, maar ook in haar algehele werkwijze.”

Tessa – Brandstrateeg

Fijn, deze heldere no-nonsense aanpak bij het opstellen van onze documenten. Sharon heeft ons uitgebreid uitgevraagd en samen met ons toegankelijke leesbare voorwaarden opgesteld. Omdat ze hierbij oog had voor onze (bedrijfs-)processen en hierop doorvroeg, zijn wij heel wat kennis wijzer en hebben we nu materiaal wat helemaal bij de organisatie past. De voorafgaande masterclasses waren heel fijn, en bleek gedurende het proces echt heel handig”

Marie-Louise – Grafisch Atelier

“Het ziet er niet alleen professioneel uit, jullie hebben precies verwoord wat ik nodig had en waar ik zelf vooraf niet aan dacht. De tekst leest fijn door haar persoonlijke benadering, is compleet, maar niet zo uitgebreid dat mensen het niet gaan lezen. Precies wat ik zocht!”

Joyce – Bloemist

“Sharon moedigde me aan om mijn eigen ideeën over mijn onderneming uit te spreken – en wel zo grondig mogelijk. Dat deed ik zonder enige kennis van het recht, want dat heb ik niet. Ze heeft daarin heel veel respect getoond, waardoor ik het steeds leuker begon te vinden. Ze weet duidelijk waar ik sta en wat ik nodig heb en houdt het begrijpelijk en eenvoudig. Het product is echt iets geworden waar ik trots op ben. Ik had nooit gedacht dat ik zo goed zou kunnen samenwerken met een jurist, zo toegankelijk is ze.” 

Merellijn – Massagepraktijk

“Voordat ik Sharon’s hulp had ingeschakeld, had ik mijn documenten laten opstellen bij een algemene partij. Deze waren echter voor mij lastig te begrijpen en ik wist niet precies wat erin stond. Met de documenten van Sharon weet ik precies wat elk woord betekent en aan welke voorwaarden ik me commit.”

Eline – Videograaf

“De masterclasses zijn echt mega waardevol naast de documenten en ik kijk de video’s regelmatig terug. Ik vind het belangrijk mijn documenten te snappen en juridisch correct te kunnen handelen bij een eventueel geschil. Bij een verlate betaling van een klant, kon ik direct de video over wanbetaling erbij pakken en de stappen volgen waardoor de openstaande factuur direct werd voldaan. Het brengt mij veel gemak, rust en vertrouwen om alle voor mij relevante kennis direct toepasbaar tot mijn beschikking te hebben. Ik onderneem zo altijd met een veilig gevoel”.

Maria – Coach

“Na wat onderzoek naar het aanbod online, was het mij al snel duidelijk dat de informatie bij Sharon het meest duidelijk en compleet was en dat zij al na had gedacht over pakketten die goed aan zouden sluiten bij mijn wensen. Hierdoor werden bij mij al veel zorgen weggenomen en voelde het vertrouwd op mijn documenten hier op te laten stellen. Ik heb het contact gedurende het opstellen als erg prettig ervaren. De opgestelde documenten zijn daarnaast boven verwachting goed te lezen en ik ben dan ook erg blij en opgelucht met het resultaat”.

Manon – Interieurontwerper

“Echt even respect voor jou Sharon. Ik ken weinig ondernemers die zo gepassioneerd zijn over hun vak en met zoveel persoonlijkheid, oprechtheid en plezier erover delen. Helemaal over zware kost zoals juridische dingen. Je maakt het gewoon leuk. Nu praten mijn partner en ik tijdens het avondeten over wat jij voor interessants postte”.

Tineke – Businesscoach

“Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met een juridisch document, maar Sharon heeft het voor elkaar gekregen en ik stuur ze nu dan ook vol trots.”

Angelina – Grafisch Ontwerper

“Ik heb het opmaken van de benodigde juridische documenten steeds maar voor me uitgeschoven, ik vind het nu eenmaal een lastig onderdeel. Totdat ik werd geattendeerd op Sharon. Op voorhand leek het me lastig om de documenten op te laten maken via e-mail, maar het ging echt perfect. Sharon is heel duidelijk en open in haar communicatie. Zo werd het ook een stuk makkelijker om de documenten voor mezelf begrijpelijk op maat op te laten maken. Ze werkt snel en ze werkt echt samen, op een leuke manier! Ze zet je echt aan het denken en de documenten zijn echt opgesteld op voorwaarden die voor míjn bedrijf gelden. Het geeft mij een gerust gevoel dat deze documenten nu in orde zijn.”

Brigitte- Office support

“Ik heb de masterclasses bekeken! Wat fijn dat je dit aanbiedt zeg, ik ben er veel wijzer van geworden. Slim dat je dit doet, want sommige dingen waren echt compleet nieuw voor me”.

Claudia – Fotograaf

“Ik volg je al een langere tijd op instagram en je levert enorm veel waarde. Je weet moeilijke, maar belangrijke onderwerpen juist heel duidelijk uit te leggen zodat het voor een leek als ik begrijpelijk wordt. Omdat je zoveel waarde levert, geeft het mij het gevoel dat je écht heel veel kennis hebt in je vakgebied en daardoor heel betrouwbaar over komt. Je bent lekker jezelf, je werkt daarnaast snel en correct. Communicatie verliep goed en lekker informeel, hou ik van!

De documenten die jij voor me hebt opgesteld zijn enorm waardevol voor mijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat ik een stok achter de deur heb om me daadwerkelijk aan mijn eigen werkwijze te houden. Ik ben hierdoor veel serieuzer en professioneler gaan werken en hierdoor voelt mijn bedrijf niet meer als een uit de hand gelopen hobby, maar als een serieus bedrijf.”

Sabrina – Fotograaf

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te beschermen?

Ik help jou graag door het onbegrijpelijke voor jou begrijpelijk te maken.

Sharon

Creatives pakket

950,- excl btw

Dit pakket is geschikt voor ondernemers in de creatieve sector, zoals fotografen, designers en tekstschrijvers

En deze Masterclasses:

Verwerkerspakket

900,- excl btw

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden in de systemen van hun klanten werken.

En deze Masterclasses:

Trinity pakket

750,- excl btw

En deze Masterclasses: