klaar om jouw wensen in
juridische documenten op maat te vertalen?

Laten we samenwerken

Hulp nodig bij welk pakket het beste bij jou past? Doe de quiz!
Beschrijf hier kort welke producten/diensten jij aanbiedt en het proces van potentiele klant tot daadwerkelijke uitvoering van jouw werkzaamheden. Je kunt dit eventueel ook aanvullen met zaken die jij erg belangrijk vindt voor in de juridische documentatie/risico's waar je al eens te maken mee hebt gehad zodat ik een zo representatief mogelijk beeld krijg van jouw onderneming en je daarna sneller kan helpen.
Wij gaan niet zomaar aan de slag met juridische documenten op maat, maar zorgen ervoor dat je die documenten (op de juiste manier) gaat gebruiken, ze toe kunt passen wanneer dat nodig is en dat jij jouw onderneming kunt beschermen op een manier die verder gaat dan enkel het hebben van de juiste documenten. Ons aanbod bestaat, naast juridische documenten op maat, dan ook uit een aantal masterclasses om jouw rechten en plichten als ondernemer beter te begrijpen. Het kijken van de masterclasses helpt jou niet alleen in de samenwerking met jouw klanten, maar ook in onze samenwerking. Door jou verschillende risico’s en mogelijkheden te laten zien, krijg jij in deze fase jouw wensen helder.

En die wensen hebben we nodig, want ik stel met liefde jouw juridische documenten op, maar ik kan dat niet zonder jou. Jouw input is essentieel. Alleen jij weet hoe jouw bedrijf er achter de schermen uitziet, hoe jij het fijnste werkt en wat jouw wensen zijn. Die mag jij dan ook kenbaar maken in een digitale vragenlijst, die jij ontvangt na het kijken van de masterclasses. Het is vervolgens aan ons om die wensen binnen de wettelijke kaders te gieten. Daarbij denken wij uiteraard ook met je mee. Wij geven je vrijblijvend en eerlijk advies als wij denken dat jij jezelf tekort doet met jouw wensen, dat je je beter in kunt dekken of juist dat het jouw klanten af kan schrikken.

We doorlopen onze samenwerking volledig digitaal. Goede communicatie is key en die hebben wij dan ook graag zwart op wit (noem het beroepsdeformatie ;)). Vragen die wij telefonisch zouden stellen, stellen wij nu op papier, waardoor wij concreter antwoord krijgen. Als wij meer context nodig hebben, vragen we het uiteraard. Net zoals jij nog steeds al jouw vragen kunt stellen. We komen tot hetzelfde eindresultaat, maar dan in kortere tijd. Wij zijn daarom niet telefonisch bereikbaar. Mocht je tijdens het proces een vraag hebben of ergens tegenaan lopen kun je ons een mailtje sturen. Wij proberen onze mail altijd binnen 48 uur te beantwoorden.

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te beschermen?

Ik help jou graag door het onbegrijpelijke voor jou begrijpelijk te maken.

Sharon

Creatives pakket

950,- excl btw

Dit pakket is geschikt voor ondernemers in de creatieve sector, zoals fotografen, designers en tekstschrijvers

En deze Masterclasses:

Verwerkerspakket

900,- excl btw

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden in de systemen van hun klanten werken.

En deze Masterclasses:

Trinity pakket

750,- excl btw

En deze Masterclasses: